Kharkiv IT-Research: profile of IT-specialist

10/07/2019 Докладіше

У розпалі чергова хвиля дослідження харківського айтішника!

У червні 2019 року стартувала друга хвиля Kharkiv IT-Research. Дослідницьке агентство IRS Group та Кharkiv IT-Cluster запрошують представників харківської IT-спільноти взяти участь в онлайн-опитуванні та отримати промокод на закритий Networking & Knowledge sharing event від Kharkiv IT Cluster! Дізнатися деталі та заповнити анкету можна тут:
http://sst.gl/it-kharkov_2019

У 2018 році за ініціативою Kharkiv IT-Cluster було проведено перше масштабне дослідження ІT-галузі Харківської області, одним із завдань якого було визначення профілю харківського IT-професіоналу.

За підсумками цього дослідження з’явилася можливість сформувати збірний образ харківського айтішника – це 28-річний розробник; Middle; працює в аутсорсинг-компанії; володіє англійською на рівні intermediate; як мінімум, знає SQL та JavaScript на базовому рівні та вище. Якби він захотів змінити місце роботи, то орієнтувався насамперед на високу заробітну плату, цікаві завдання та атмосферу в колективі. Більш детальний профіль IT-професіоналу Харківської області можна побачити тут – результати дослідження 2018 року.

itpride.net   and voffa