Професійні дослідження автомобільного ринку – тепер в Україні

16/06/2011 Докладіше

Українське маркетингове агентство IRS Group підписало угоду про стратегічне співробітництво і партнерство з незалежним міжнародним маркетинговим агентством GiPA, що спеціалізується на дослідженнях в автомобільній сфері, яке представлене офісами в Європі, Південній, Латинській, Північній Америці, Росії, Китаї та Африці.

Обмінюючись цінним досвідом, найуспішнішими напрацюваннями та результатами досліджень з усього світу, кожен з партнерів мережі вносить свій повноцінний внесок у розвиток автомобільного ринку.

Іван Любарський (Ivan Lubarsky), генеральний директор IRS Group: «Ми з вдячністю прийняли пропозицію GiPA про спільну працю. Обмін даними, досвідом і технологіями відкриває як перед клієнтами IRS Group, так і GiPA ряд нових можливостей. Найбільш передові маркетингові інструменти роботи в автомобільному секторі будуть набагато доступніші тепер і компаніям, які працюють в Україні».

Ерік Девос (Eric Devos), комерційний директор групи компаній GiPA: «GiPA є міжнародним агентством з багаторічним досвідом досліджень в автомобільній сфері і фокусує свою діяльність на післяпродажному обслуговуванні автомобілів. Ми раді початку співробітництва з IRS Group, оскільки це дослідницьке агентство володіє унікальним досвідом і знаннями саме на українському ринку. Така співпраця дозволить нам використовувати всі переваги обох компаній, а також задовольняти запити клієнтів від представництв від найбільших виробників до невеликих автосервісів, як на міжнародному рівні, так і на локальному рівні».

Тепер і в Україні будь-який гравець автомобільного ринку зможе звернутися за допомогою до справжніх професіоналів з маркетингу в цій області.

Довідка:

IRS Group (www.irsgroup.com.ua) – інноваційна маркетингова компанія, яка надає професійні послуги в трьох основних сферах: маркетингові дослідження, оцінка рівня сервісу (таємний покупець) і трендвочинг (включаючи нестандартні комунікації з трендсеттерами).

GiPA (Groupement inter Professionnel de l’Automobile www.gipa.eu) вже більше як 25 років є гравцем міжнародного рівня в галузі автомобільних післяпродажних досліджень і поширюється на 25 країн світу, працюючи з усіма првідними міжнародними автомобільними брендами. Серед таких виступають:

• Виробники автомобілів: Audi, BMW, Chrysler, Citroen, Fiat, Ford, GM, Honda, Mercedes Benz, Nissan, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen, Volvo …
  • Виробники шин: Bridgestone, Continental, Goodyear, Hankook, Michelin, Pirelli …
  • Виробники запчастин: Bosch, Johnson Controls, NGK, TRW, Valeo, ZF …
  • Бренди мастильних матеріалів: BP-Castrol, Exxon-Mobil, Motul, Shell, Total …
  • Мережі автосервісів: Autobacs, Feu Vert, Midas, Norauto, Speedy …
  • Мережі магазинів: Autodistribution, Cecauto, Derendinger, Entrprosto, Fitros Catres …
  • І інші.

Більш докладно про автомобільні дослідження в Україні можна дізнатися за посиланням